joi, 25 iunie 2009

http://www.1001jocurionline.ro

Un nou site cu super jocuri online si-a facut aparitia in lumea virtuala !

Jocuri din orice domeniu, jocuri precum golf, mottocros, fotbal, de strategie, jocuri de spart baloane, de aventura si simulari ale ale razboiului mondial, jocuri cu grafica 3D care se pot juca GRATUIT!

Categorii din care va puteti alege jocurile:

Jocuri de masini: un joc superb este "Racer" cu o grafica excelenta si un gameplay apropiat de rea

Jocul meu preferat din categoria de jocuri cu masini ete "International Drifting Championship".
Este un joc cu masini in care trebuie sa iei niste curbe greu de luat, si sa faci drifturi. Gmapleay nemaipomenit si grafica 10+. E bun de facut concurs intre cativa, care face cele mai multe puncte. Un joc cu totul adorabil, recomand :)

Un joc din categoria "fotbal" este Binball Wizard:
Ai la dispozitie un birou cu tot ce trebuie in el, si o multitudine de locuri in care sa plasezi cosul pentru a incerca sa bagi mingia in cos din cele mai provocatoare pozitii. In jocuri fotbal joaca deobicei doar profesionistii insa in acest caz Binball se adreseaza tuturor angazatilor la birou si nu numai.

La inceputul jocului esti rugat sa iti alegi profesia pentru a stii din ce categorie vii. Biroul devine astfel un teren de joaca asa cum orice locatie este numai buna de jocuri pentru copii. Va trebui sa alegi atent directia si viteza mingiei pentru a nimeri cosul si a nu devasta biroul, desi asta nu este interzis.


Pt cei pasionati de muzica rock, avem solutii.. un joc asemanator cu Guitar Hero este pe site: "Kinghts Of Rock".

Trebuie sa potrivesti sagetile care apar pe ecran (si apar cu viteza) in ritmul muzicii cu tastele pe care le apesi, si cavalerul tau va zbura pe ritmuri de rock, zdrobind tot ce-i iese in cale. Daca insa nu esti pe faza sau nu esti suficient de rapid si ratezi, personajul tau se va prabusi si jocul se va termina. Ceea ce nu-ti doresti, chiar daca sunt jocuri online gratis.


MARIO! Pentru cei care n-au avut ocazia sa se bucure de versiunea originala Nintendo acest joculet va fi o adevarata incantare, redand fidel o multime din aventurile celebrului Mario in lumea platformelor suspendate. Fanii mai vechi ai jocului vor fi si ei incantati; nu e nevoie sa mai scoata consolele, acum se pot juca online multe dintre acele jocuri on line pentru copii care le-au inveselit copilaria.


Straw Hat Samurai. Esti pasionat de desene, de Jack, de lupte, de actiune??? Aici ai gasit un joc pe gustul tau, cu un game-play si o grafica nemai intalnite pe site-uri cu jocuri gratuite.

Esti atacat din toate partile de armatele rosii incercand sa-ti ia capul,dar cu ajutorul agilitatii si stilului de manuire a sabii taioase trebuie sa ucizi cat mai multi inamici si sa aduni cat mai multe puncte incercand diferite trick-uri si tintand spre headshot.


Toate aceste jocuri le puteti juca GRATUIT pe: http://www.1001jocurionline.ro


Have fun!

Un comentariu:

Bughy spunea...

super site!

chiar mi-au placut jocurile!

o sa mai intru si o sa mai joc!